Ο υπέροχος κόσμος των σαλιγγαριών στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας Χοχλιοί Κρήτης Ε.Π.Ε αποτελούν καινοτομία στην παγκόσμια αγορά και ανοίγουν νέους δρόμους στη γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας.

• Είναι η πρώτη φορά που τυποποιείται η διάσημη κρητική συνταγή, χοχλιοί μπουμπουριστοί, ως προς τα συστατικά της.

• Είναι η πρώτη φορά που τα σαλιγκάρια, χωρίς κανένα άλλο συντηρητικό, διατηρούνται μέσα στο ελαιόλαδο, το οποίο μάλιστα είναι εξαιρετικό παρθένο, βιολογικής γεωργίας και ΠΟΠ Βόρειος Μυλοπόταμος Κρήτης.

"Sponsored links"

Οι συνταγές με τις οποίες διατίθεται το προϊόν έτοιμο προς βρώση είναι:

1. Σαλιγκάρια με ξύδι, δενδρολίβανο και σταφίδες μέσα σε ελαιόλαδο.

2. Σαλιγκάρια με θυμάρι λεμόνι και πράσινη χονδρολιά Κρήτης μέσα σε ελαιόλαδο.

3. Σαλιγκάρια μέσα σε ελαιόλαδο.

4. Σαλιγκάρια με σκόρδο και μαϊντανό σύμφωνα με τη γαλλική συνταγή escargots de Bourguignon, με την καινοτομία ότι δεν χρησιμοποιείται βούτυρο αλλά το κρητικό ελαιόλαδο και είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται αυτή η συνταγή σε έτοιμο γεύμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live