22.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου

Ημερομηνία:

Τις τελευταίες μέρες ,ένα φλέγον ζήτημα για τον τόπο μας είναι η αποκρατικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επισκέψεις υποψήφιων επενδυτών στο αεροδρόμιο μας ώστε  να προβούν στις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης του.

Η παράταξη μας και εγώ προσωπικά τασσόμαστε κατά στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας μας και πόσο μάλλον του τόπου μας.

Μην ξεχνάμε ότι στο αεροδρόμιο Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» , αυτό τον καιρό γίνονται έργα για την επέκταση και την βελτίωση των υποδομών του με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες παροχές και υπηρεσίες για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιπροσθέτως , το αεροδρόμιο Χανίων δεν αποτελεί μια ζημιογόνα δραστηριότητα για το κράτος αφού τα ετήσια κέρδη του υπερβαίνουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, είναι  αμφίβολο αν η αποκρατικοποίηση του αεροδρόμιου μας, βοηθήσει τον τουρισμό –ζωτικός τομέας- και την τοπική οικονομία αφού κατά αυτό τον τρόπο είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται εταιρείες χαμηλού κόστους σε περίπτωση αύξησης των τελών χρήσης του αεροδρομίου γεγονός που θα προκαλούσε αύξηση κόστους στη τιμή των ναύλων και άρα μείωση της επισκεψιμότητας του τόπου μας με άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Για όλα αυτά λοιπόν , λέμε «όχι» στην ιδιωτικοποίηση του κρατικού αερολιμένα Χανίων και σας καλούμε να ενώσετε τις φωνές σας με τις δικές μας ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...