13.7 C
Chania
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Χανιώτης Κώστας Μαρματάκης στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ημερομηνία:

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο δημοσίευσε η εφημερίδα «Αυγή».

Ο λόγος για τη στελέχωση του γραφείου της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως πρώην προέδρου της Βουλής, καθώς προσλήφθηκε ως μετακλητός υπάλληλος ο πρώην υπεύθυνος Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μαρματάκης.

Ο Χανιώτης Κώστας Μαρματάκης ήταν η «ψυχή» όλων των κινημάτων, ήταν ο «συγκεντρωσιάρχης» της Κουμουνδούρου και γνωρίζει πολύ καλά τα τοπικά αριστερά στελέχη ανά την Ελλάδα, ανεξαρτήτως αν αυτά έχουν μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επιλέξει την ΛΑΕ ή τον δρόμο του ανένταχτου της Αριστεράς.

Σύμφωνα με την «Αυγή», το γεγονός ότι η πρώην Πρόεδρος της Βουλής παίρνει στο γραφείο της ένα οργανωτικό στέλεχος ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά των σεναρίων για «κόμμα Κωνσταντοπούλου».

Μετά το δημοψήφισμα και την υπογραφή της συμφωνίας διαχώρισε την θέση του, συνεργάσθηκε προεκλογικά με την ΛΑΕ και σήμερα βρίσκεται υπάλληλος της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε μία εμφανώς πολιτική απόφαση.

Document-page-001

Με πληροφορίες από avantipopolo.gr, AΥΓΗ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεταφέρεται η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στο Δημαρχείο Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε τη μεταφορά της εκδήλωσης της Καθαράς Δευτέρας από την παραλία του Τραχηλά στο προαύλιο του Δημαρχείου λόγω ισχυρών ανέμων.

Συνελήφθη 51χρονος για έκθεση ανηλίκου στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη 51χρονος κηδεμόνας στο Ρέθυμνο για έκθεση ανηλίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Προανάκριση από την Αστυνομία.

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: Αστυνομικοί κατέσχεσαν 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης από οικία. Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία.

Μεγαλειώδης η Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26

Με 32 ομάδες, 27 άρματα και 10.000+ καρναβαλιστές ολοκληρώθηκε το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2026. Η μεγαλειώδης παρέλαση της Κυριακής της Τυρινής επιβεβαίωσε τη δυναμική του θεσμού.