Πάνοπλοι Ταλιμπάν κάνουν ποδήλατο σε λίμνη μέσα σε χρωματιστές βαρκούλες σε σχήμα κύκνων με τις γυναίκες κλεισμένες στα σπίτια | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ακόμα μία δραστηριότητα, κατά την οποία οι Ταλιμπάν «τσαλακώνουν» την σκληρή εικόνα που έχουν και φέρονται σαν… παιδιά.

Μετά την εξόρμησή τους σε λούνα παρκ, όπου έκαναν συγκρουόμενα και καρουζέλ, οι μαχητές των Ταλιμπάν, πάνοπλοι με πυροβόλα και μπαζούκας ανά χείρας, επισκέφτηκαν τη λίμνη στο Εθνικό πάρκο «Band e Amir» του Αφγανιστάν και μπήκαν σε χρωματιστά βαρκάκια σε σχήμα κύκνων κάνοντας… ποδήλατο.

Το πάρκο περιέχει μια σειρά από έξι βαθιές καταγάλανες λίμνες που βρίσκονται στα βουνά Hindu Kush, περίπου 45 μίλια από το Bamiyan.

"Sponsored links"

1

3

Την ίδια ώρα, η «πολιτική» τους απέναντι στις γυναίκες είναι ολοένα και πιο σκληρή. Εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τις γυναίκες υπαλλήλους της κυβέρνησης να μείνουν στο σπίτι, ενώ η εργασία επιτρέπεται μόνο για όσες δεν μπορούν να αντικατασταθούν από άνδρες.

3

Το Σάββατο μάλιστα οι Ταλιμπάν απέκλεισαν τα κορίτσια από την επιστροφή τους στο γυμνάσιο, αλλά διέταξαν αγόρια και άντρες δασκάλους να επιστρέψουν στην τάξη.

Ακόμα μία παραβίαση των όποιων υπόσχεσεών τους ότι οι γυναίκες θα έχουν δικαιώματα.

3

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live