«Πάρε το ταίρι σου και έλα να εμβολιαστείς!» – Δράσεις εμβολιασμού σε όλη την Κρήτη από την 7η ΥΠΕ

Κανένα σχόλιο

Η 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, δράση για τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο και Σητεία.

Εντάσσονται στο πλαίσιο του Εθνικού Εμβολιαστικού Προγράμματος κατά του ιού SARS-CoV-2 και υλοποιούνται με την πολύτιμη συνδρομή των πέντε μεγάλων δήμων της Κρήτης, των υγειονομικών των Μονάδων Υγείας της 7 ης ΥΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ.

Η 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με το σύνθημα «Πάρε το ταίρι σου και έλα να εμβολιαστείς!» καλεί κάθε πολίτη που δεν έχει εμβολιαστεί ή που θέλει να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, να προσέλθει στα οριζόμενα εμβολιαστικά σημεία.

"Sponsored links"

Το μόνο που χρειάζεται να έχουν οι πολίτες μαζί τους είναι το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους.

Από τις 10 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα κινητές εμβολιαστικές μονάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία στις πέντε μεγάλες πόλεις της Κρήτης και συγκεκριμένα:
● Ηράκλειο, στο σταθμό Αιμοδοσίας στην Πλατεία Ελευθερίας
● Ρέθυμνο, στο 1 ο Δημοτικό Σχολείο (Τούρκικο)
● Χανιά, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, είσοδος από Νεώρια
● Άγιος Νικόλαος, στο χώρο του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου
Αγίου Νικολάου (ΟΚΥΔΑΝ)
● Σητεία, στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας, στην Πλατεία Σιντριβανιού

Οι εμβολιασμοί αφορούν πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω και πραγματοποιούνται με το εμβόλιο της Pfizer.

Η νέα εμβολιαστική δράση αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης που άρχισε το καλοκαίρι και συνεχίστηκε τα Χριστούγεννα.

Αυτή τη φορά μας εμπνέει η ορθόδοξη εορτή των ερωτευμένων στις 13 Φεβρουαρίου, Αγίου Ακύλα και Αγίας Πρίσκιλλας, παραμονή της δημοφιλέστερης γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο εμβολιασμός αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

Τα εμβόλια είναι «δώρα» ζωής και αγάπης. Δείξε έμπρακτα, την αγάπη σου! «Ερωτευόμαστε… Εμβολιαζόμαστε… αγαπάμε τη ζωή!»

Η προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες προς όλους, συνεχίζεται!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live