Πάρος: Πήρε την εγκύκλιο για τα εμβόλια από τα χέρια του ιερέα και την έσκισε

Κανένα σχόλιο

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα χωριό της Πάρου, μετά τη λειτουργία και ενώ διαβαζόταν η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου.

Επεισοδιακή ήταν η λειτουργία της Κυριακής σε ένα χωριό της Πάρου.

Συγκεκριμένα, χθες Κυριακή και μετά το τέλος της λειτουργίας, σύμφωνα με το parianostypos.gr την ώρα που θα διαβαζόταν από τον άμβωνα η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο ιερέας έδωσε το έγγραφο στον ψάλτη για να το διαβάσει αλλά αυτός αρνήθηκε.

"Sponsored links"

Αμέσως ο ιερέας πήρε το έγγραφο και ξεκίνησε να το διαβάζει προς τους πιστούς,

Ωστόσο, μια γυναίκα εντός του ναού πήγε στο σημείο που ήταν ο ιερέας, άρπαξε ξαφνικά την εγκύκλιο από τα χέρια του και την έσκισε μπροστά στα μάτια των πιστών.

Υπενθυμίζεται πως η Εγκύκλιος, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο εμβολιασμός κατά της COVID– 19 δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική διδασκαλία.

Τι λέει η εγκύκλιος για τα εμβόλια

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που διαβάστηκε χθες σε όλους τους ιερούς ναούς των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, ξεκαθαρίζει πως τα σύγχρονα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή.

Παράλληλα, διασαφηνίζει πως τα εμβόλια παρέχουν υψηλή προστασία και δεν περιέχουν μικροτσιπ.

Όλα τα εμβόλια προσφέρουν υψηλή προστασία για την αποφυγή σοβαρής νόσησης, διασωλήνωσης και θανάτου, όπως και για την πιθανότητα να νοσήσει κάποιος και να μπει στο νοσοκομείο. Η υψηλή αυτή προστασία ισχύει και για τη μεταλλαγή “Δέλτα”».

Τέλος, η εγκύκλιος απαντά και στα περί εμβρυϊκών κυττάρων εντός του εμβολίου.

«Κανένα από τα εμβόλια Covid-19 που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας δεν περιέχει εμβρυϊκά κύτταρα»

"Sponsored links"

Ξεκαθαρίζουν δε πως το εμβόλιο δεν επιδρά στην προσωπικότητα του εμβολιαζόμενου.

sputniknews.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live