Πάρτυ για την επανένταξη του ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου Κρήτης στα FM

Κανένα σχόλιο

Μετά από μακρά απουσία από τα μουσικά δρώμενα της πόλης, ο Ραδιοφωνικός σταθμός του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ράδιο Ένταση 93,5FM επιστρέφει με ένα δυνατό Electro Dance Music Party. Αφορμή για το παρτυ αποτελεί η επανένταξη του σταθμού στα FM στους 93,5.
Το παρτυ θα διεξαχθεί στο χώρο του κυλικείου του ΜΠΔ (κτίριο Β2, κάτω από τη λέσχη) στην Πολυτεχνειουπολη αύριο Παρασκευή 14/11 και θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ. Σας υποσχόμαστε πλούσιο θέαμα, εκπλήξεις και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Το παρτυ θα πλαισιώσουν μουσικά ως DJs, παραγωγοί του σταθμού μας, ενώ στην κονσόλα θα βρεθεί και o Jimmy T (Biotza) ως special guest.
Το παρτυ αυτό είναι η αρχή μιας περιόδου που θα χαρακτηριστει από τα πλούσια και πολλά υποσχόμενα events του σταθμού μας και την συνολικότερη παρουσία του Ράδιο Ένταση 93,5FM στα δρώμενα της πόλης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις