«Πέταξαν» στο δρόμο 90χρονη με σύνταξη μόλις 300 ευρώ για χρέος 1200 ευρώ

Κανένα σχόλιο

Κυριολεκτικά στον δρόμο έμεινε μία 90χρονη γιαγιά μαζί με τον εγγονό της ο οποίος έχει μεγαλώσει μαζί της, για ένα χρέος της τάξης των 1200 ευρώ. Μάλιστα η  έξωση έγινε με παρουσία αστυνομίας και δικαστικού επιμελητή.

Ο 25χρονος εγγονός της που η ίδια μεγάλωσε από τότε που ήταν τεσσάρων ετών, μίλησε στο MEGA για το περιστατικό.

«Ήρθαν απόγευμα στο σπίτι και μας είπαν ότι πρέπει να φύγουμε. Τους εξηγήσαμε την κατάσταση, αλλά εκείνοι επέμεναν να φύγουμε. Μέναμε 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά.

"Sponsored links"

Όπως είπε, οικογένειά του είναι η γιαγιά. «Δεν έχω άλλους».

Η σύνταξη της γιαγιάς είναι μόλις 300 ευρώ και ο εγγονός που συνήθως απασχολείται με κάποια χειρωνακτική εργασία από ντελίβερι μέχρι οικοδομή, έμεινε άνεργος λόγω κορονοϊού.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live