Πέτρος Δούκας: Διεγράφη από την ΝΔ ο δήμαρχος Σπάρτης

Κανένα σχόλιο

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Πέτρος Δούκας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την Σπάρτη οπου ο δήμαρχος αναφέρεται, σε σύσκεψη με τον Σπήλιο Λιβανό, στις αποζημιώσεις που δόθηκαν στους πυρόπληκτους της Ηλείας το 2007 λέγοντας μεταξύ άλλων πως “είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε..”.

“Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης” αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται οτι το συγκεκριμένο βίντεο και όσα ελέχθησαν στη σύσκεψη οδήγησε στη παραίτηση του Σπηλιου Λιβανού από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

"Sponsored links"

Η εν λόγω σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη με αντικείμενο τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό και μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να μιλάει για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν στους πληγέντες της Ηλείας.

“Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…” είπε ο κ. Δούκας.

“Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…” ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει.

“Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι” συμπλήρωσε ο Πέτρος Δούκας.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live