Πίσω Σελίδες: Άφησέ με να ‘μαι μαζί σου. (Τουλάχιστον σ’ αυτό)

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ναι ο εμβολιασμός αυτών των εργαζόμενων (γηροκομεία – νοσοκομεία) πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Τελεία και παύλα.

"Sponsored links"

Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό να συμφωνήσουμε μια φορά με τον Μητσοτάκη. Ακόμα και τώρα όμως δεν σε αφήνει. Βάζει μπροστά τα ψέματα, παρουσιάζει ως επιτυχία τους 4,3  εκατομμύρια εμβολιασμένους σε έξι μήνες. Κάνει πως ξεχνάει ότι υπουργοί του υπόσχονταν 2 και 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς τον μήνα.

Ξεχνάει γιατί φτάσαμε ως εδώ. Γιατί υποχρεώσαμε ανθρώπους να κάνουν ένα εμβόλιο που μετά τους είπαμε ότι δεν ήταν καλό για αυτούς; Γιατί δεν βγήκαν νωρίτερα στα χωριά και στα σπίτια των ανήμπορων ανθρώπων οι κινητές μονάδες; Γιατί φτάσαμε να στοχοποιούμε τους ανεμβολίαστους ως εχθρούς της κοινωνίας και της «ομαλότητας»; Γιατί δεν λέμε ακόμα τίποτα για τα μέσα μεταφοράς και για τις παλινωδίες με τις μάσκες, με τους μεικτούς και αμιγείς χώρους και τόσα άλλα;

Θα ήταν πολύ καλό να είμαστε μαζί σε αυτό. Θα ήμασταν αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά.

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live