Πίσω Σελίδες: Βιαστής είναι

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Η παρέμβαση των ηθοποιών στα θέατρα όλης της χώρας είναι το οξυγόνο και η ελπίδα που χρειαζόμαστε. Μια παρέμβαση που ενόχλησε πολύ γιαυτό επιχειρήθηκε η ταύτιση των αντιδράσεων με την αντιπολίτευση. Αλλά και κάτι άλλο, η «δημοσιογραφική» υπόμνηση ότι το κείμενο διαβάζεται σε «κρατικά χρηματοδοτούμενες παραστάσεις».  Λες και επειδή χρηματοδοτούνται από το κράτος, οι ηθοποιοί θα έπρεπε να βγάζουν τον σκασμό.

"Sponsored links"

Στην Πάτρα πεθαίνει άνθρωπος που έκανε το λάθος να πάει στο νοσοκομείο, στο Ρέθυμνο ακόμα ευχαριστούμε την Aegean που μας έστειλε πυροσβέστες και στην Καβάλα συνειδητοποιούμε πως η «σωστή πλευρά της ιστορίας» κάνει εμπόριο κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια μας.

Αφήστε τα όμως όλα αυτά. Καλύτερα να ενωθούμε για να απαντήσουμε στους τούρκους που λένε πως είναι δικό τους φαγητό το κοκορέτσι.

Μάριος Διονέλλης – www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live