18.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Πίσω Σελίδες: Δυστυχώς αργήσατε πολύ

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ο πρώτος εμβολιασμός κατ’ οίκον έγινε χθες στην Κρήτη ενώ είχε εξαγγελθεί από τον περασμένο Νοέμβριο. Και εμείς πανηγυρίζουμε αντί να σκεφτούμε τι στο καλό πήγε λάθος και ένας άνθρωπος 93 ετών πέρασε τέσσερα κύματα πανδημίας, δύο ανοίγματα τουρισμού και σχεδόν 13.000 νεκρούς για να φτάσει να κάνει το εμβόλιο στο σπίτι του.

Το μήνυμα πάντως από τις κινητές μονάδες εμβολιασμού είναι θετικό. Ερχεται όμως και αυτό αργά. Όταν ήδη αρχίζουν για τέταρτη φορά οι περιορισμοί (όρθιοι στα μπαρ κτλ), όταν ξαναφτάνουν στα 2000 τα ημερήσια κρούσματα, όταν μελετώνται ξανά απαγορεύσεις στην κυκλοφορία κτλ. Όταν ψήνεται ήδη και το επόμενο… lockdown.

Πάντως εσείς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, την εθνική Τράπεζα την αναλαμβάνει ο Γκίκας Χαρδούβελης, που γενικά δεν φημίζεται για την εμπιστοσύνη του στο τραπεζικό σύστημα και το 2012 έβγαζε τα λεφτά του κρυφά σε off-shore.

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε ποιον πρότεινε υποψηφιότητα στο Ηράκλειο η Μαρία Καρυστιανού

Η Μαρία Καρυστιανού και οι συνεργάτες της έχουν ήδη αρχίσει να...