Πίσω Σελίδες: Και οι θάνατοι, σε πρώτο ενικό συντελέστηκαν

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

«Δέχτηκα, απέρριψα, θεώρησα, επιβάλλω, εμπιστεύομαι». Πρόκειται για μια εξουσία του «πρώτου ενικού» με τον πολυχρονεμένο ηγέτη – βεζίρη να πιστώνει στον εαυτό του ακόμα και τις απαντήσεις σε εισηγήσεις που δεν έγιναν ποτέ. Και τελικά να του πιστώνεται η μη λύση των self test που προτίμησε από την στοιχειώδη λύση των rapid, ως προσωπική νίκη, σε πρώτο ενικό και αυτή από τα ΜΜΕ που επέλεξαν τον ρόλο του Χατζιαβάτη τελάλη.

"Sponsored links"

Και το μόνο που μένει είναι να αναρωτιέσαι πώς ξεπεράσαμε και τους 20.000 νεκρούς. Μόνο που και για αυτούς σε πρώτο ενικό θα έρθει ο λογαριασμός.

Στην ίδια εκπομπή η ιστορία αντίστασης των εργαζομένων στην Kavala Oil μαζί με… ιστορίες για αγρίους και για την «ανάπτυξη» που έρχεται μέσω των πετρελαίων αλλά και για κάτι περίεργες συμπτώσεις στην ειδησεογραφία της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Μάριος Διονέλλης –  www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live