Παγκρήτια: Επίσημο το «ναυάγιο» με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τίτλοι τέλους στο σχέδιο συγχώνευσης της Παγκρήτιας με την Τράπεζα Χανίων μπήκαν και επίσημα, όπως γνωστοποίησε η Παγκρήτια Τράπεζα με ανακοίνωσή της στις 9/1.

Ειδικότερα αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

«Η Παγκρήτια Τράπεζα ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για την παύση των ενεργειών συγχώνευσης με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

"Sponsored links"

Η απόφαση αυτή οφείλεται στην άρνηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων να έλθει σε συνεννόηση με την Παγκρήτια Τράπεζα για την εξέλιξη της διαδικασίας συγχώνευσης».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο οι γενικές συνελεύσεις της Παγκρήτιας Τράπεζας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων είχαν εγκρίνει το προσχέδιο της συγχώνευσης για την δημιουργία της Candia Bank, όπως θα ήταν το όνομα της νέας τράπεζας που θα προέκυπτε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live