Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Σε παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο στο χώρο του διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου, προχωρούν στις 8 Σεπτεμβρίου οι αγρότες της Κρήτης διαμαρτυρόμενοι για τη δραματική έλλειψη εργατών γης και το τεράστιο κόστος παραγωγού που είναι πλέον απαγορευτικό!

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τυμπακίου, Σητείας, Σελίνου και Ιεράπετρας:

“Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”.

"Sponsored links"

Η κινητοποίηση είναι μονόδρομος για τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, καθώς έπειτα από τόσους μήνες προσπαθειών, η κυβέρνηση αρνείται να θέσει σε άμεση προτεραιότητα τα προβλήματα που καίνε τον πρωτογενή τομέα.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ και ΚΌΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ είναι τα ζητήματα που οδηγούν σε κατάρρευση τον αγροτικό -κτηνοτροφικό κλάδο.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ : αγρότες, κτηνοτρόφοι, ελαιοπαραγωγοί, μελισσοκόμοι, αμπελουργοί, αλιείς και ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα με τον αγροτικό τομέα να παρευρεθούν στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι Αγροτικοί Φορείς της Κρήτης.

Η κινητοποίηση γίνεται εν μέσω τουριστικής περιόδου , αλλά το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο:

“Χωρίς πρωτογενή τομέα, δεν υπάρχει αύριο στην κοινωνία”.

Όπως τονίζεται, για τις κατά τόπους προσυγκεντρώσεις και λεπτομέρειες θα ακολουθήσει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live