Παγκρήτιο συλλαλητήριο συνταξιούχων στις 14 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία, μαζικότητα και αποφασιστικότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου στις 10.30 η Παγκρήτια Σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων των συνταξιοδοτικών σωματείων παρουσία του γενικού γραμματέα.της ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ Παναγιώτη Παλμου και του οργανικού γραμματέα της ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χρήστου Κολοβού.

Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους αλλά και γενικότερα την κοινωνία,οι αρνητικές επιπτώσεις απο τις αντεργατικες – αντιλαϊκής πολιτικές που εφαρμόζονται απο όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και έχουν να κάνουν με το τσάκισμα των συντάξεων και την μείωση των εισοδημάτων μας, την ακρίβεια, την υποβάθμιση των δημοσίων δομών υγείας και την ιδιωτικοποίηση τους, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων κ.τ.λ.

Τιμάμε την μέρα της τρίτης ηλικίας που ήταν την 1η του Οκτώβρη διεκδικοντας λύσεις στα προβλήματα που τους βασανίζουν

"Sponsored links"

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε Παγκρήτιο Συλλαλητήριο στις 14 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο στις 10.30π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Τα συνταξιουχικα σωματεία θα διαθέσουν λεωφορεία. Οι συνταξιούχοι να επικοινωνήσουν με τα σωματεία τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live