Παγκόσμια διάκριση για το Βιολογικό ελαιόλαδο της Terra Creta

Κανένα σχόλιο

Η ποιότητα είναι κάτι που θα πρέπει να αποδεικνύεται συνεχώς, όπως έγινε πρόσφατα μέσα από τον παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό BIOL 2013 της Ιταλίας, έναν από τους ελάχιστους διαγωνισμούς εξειδικευμένους στο βιολογικό ελαιόλαδο. Το βιολογικό ελαιόλαδο Terra Creta Estate ΠΟΠ Κολυμβάρι, έλαβε δύο κορυφαίες διακρίσεις

1.      BIOL GOLD (χρυσό βραβείο ποιότητας)

2.      BIOL Greece, (καλύτερο ελληνικό ελαιόλαδο του διαγωνισμού)

"Sponsored links"

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη Andria της Ιταλίας από 13 έως 14 Μαρτίου, ενώ η αξιολόγηση έγινε από ομάδα 24 γευσιγνωστών, από διαφορετικές χώρες. Το βιολογικό ελαιόλαδο της Terra Creta έχει ήδη ενσωματωθεί στην ειδική έκδοση του BIOL «Οδηγός των καλύτερων βιολογικών ελαιολάδων του κόσμου».

Η τελετή απονομής έγινε στις 20 Μαΐου στο Μιλάνο, κατά την διάρκεια της έκθεσης τροφίμων TUTTOFOOD, όπου η Terra Creta ήταν παρούσα για την παραλαβή του βραβείου.

Η Terra Creta, μια 100% κρητική εταιρεία, ιδρύθηκε το 2001 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Χανίων.  Έχοντας κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και με προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, σε πολύ λίγα χρόνια αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 20 αγορές ανά τον κόσμο και κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το ελαιόλαδό της είναι το πρώτο ιχνηλατίσημο ελαιόλαδο παγκοσμίως ενώ σε συνεργασία με τους παραγωγούς του Κολυμβαρίου παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ελαιόλαδο εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους για την  έκθλιψη του ελαιοκάρπου, στο υπερσύγχρονο ελαιουργείο της.

Για περισσότερες πληροφορίες www.terracreta.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live