ΠΑΓΝΗ: Διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Διοικητή ο γιατρός που έκανε rapid test στους αναισθησιολόγους

Κανένα σχόλιο

Στον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου έστειλε χθες υπόμνημα μέσω του δικηγόρου του ο γιατρός εργασίας ο οποίος έκανε τα rapid test σε 3 νοσούντες αναισθησιολόγους του ΠΑΓΝΗ, σε «κατ’οίκον επίσκεψη μετά από εντολή του Διοικητή του νοσοκομείου Γιώργου Χαλκιαδάκη», όπως είπε ο ίδιος στους γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη αυτό ακριβώς γράφει και στο υπόμνημά του. Ότι δηλαδή πήγε στα σπίτια των γιατρών υπηρεσιακώς και με εντολή Γ. Χαλκιαδάκη, για να τους κάνει τέστ κορωνοιού .

Αυτά που αναφέρει ο γιατρός εργασίας του ΠΑΓΝΗ, διαψεύδουν ουσιαστικά τα όσα υποστήριξε ο Διοικητής ότι αποφάσισε την μετακίνηση του γιατρού εργασίας και της επισκέπτριας υγείας στις οικίες των αναισθησιολόγων, όχι για έλεγχο αλλά για ιατρική περίθαλψη και την λήψη τυχόν μέτρων, για την προστασία του λοιπού ιατρικού προσωπικού.

"Sponsored links"

«Έστειλα τον γιατρό εργασίας στα σπίτια των 3 νοσούντων με Covid-19 αναισθησιολόγων όχι για έλεγχο, αλλά για να διαπιστώσω πώς είναι η υγεία τους. Η πρωτοβουλία για να υποβληθούν σε rapid test ανήκει στον ίδιο τον γιατρό» είχε δηλώσει στο Ράδιο Κρήτη ο κ. Χαλκιαδάκης .

Στο ερώτημα για το αν το συνηθίζει να στέλνει γιατρούς σε σπίτια γιατρών που ασθενούν για να δει τι κάνουν, είπε ότι η περίπτωση της απουσίας 3 αναισθησιολόγων ήταν σοβαρή γιατί εξαιτίας αυτής της απουσίας τους που δεν είχε μάλιστα δηλωθεί, αναβλήθηκαν 6 χειρουργεία, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά και αυτό ήταν το μείζον ζήτημα στην όλη υπόθεση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και το υπόμνημα του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ στον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, προκειμένου να συζητήσει το θέμα αλλά και να αποφασίσει τις επόμενες ενέργειές του αναφορικά με αυτό το ζήτημα για το οποίο έκανε παρέμβαση και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καθώς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το σύνολο της ιατρικής κοινότητας.

ekriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live