Παγώνη: «Στις 15 Σεπτεμβρίου πετάμε τις μάσκες»

Κανένα σχόλιο

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε για τα εμβόλια και εξηγεί ποια συμπτώματα μπορεί να εμφανίσουν, για λίγες ώρες, οι πολίτες.

Η διευθύντρια της Γ’ Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γεννηματάς και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς), Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εμβόλια, ενώ έκανε και μια πρόβλεψη για τις μάσκες.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θα τις φοράμε μάλλον μέχρι και τα μέσα Σεπτέμβρη.

"Sponsored links"

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς σημείωσε πως: «πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους νέους καθώς ο αριθμός που έτρεξε να κλείσει ραντεβού για εμβόλιο είναι πάρα πολύ μεγάλος». Αυτό όπως εξήγησε είναι σημαντικό καθώς έτσι χτίζεται το τείχος ανοσίας.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το εμβόλιο για τώρα είναι το μόνο όπλο που διαθέτουμε κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Για τις μάσκες είπε ότι θεωρεί πως στα μέσα Σεπτέμβρη θα είναι η ώρα για να «πετάξουμε τις μάσκες».

Ο λόγος είναι πως εάν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό οι εμβολιασμοί θα έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό ποσοστό ανοσίας κατά του κορονοϊού.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις