22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

ΠΑΕ Πλατανιάς: Ανακοίνωση για αγώνα με Κέρκυρα

Ημερομηνία:

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την εντυπωσιακή του συμπαράσταση στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Επίσης, συγχαίρει το διαιτητικό τρίο των κυρίων Ιωαννίδη (Αργολίδας), Χειβιδόπουλου (Αργολίδας) και Πετρόπουλου (Αρκαδίας) για την πολύ καλή διαιτησία τους.

Όσον αφορά, το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας που είναι με αντίπαλο την Κέρκυρα για την Δ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, την προσεχή Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θέλει να ενημερώσει ότι για τον συγκεκριμένο θεσμό δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ για την κεντρική κερκίδα, 15 για το “πέταλο” και 10 ευρώ για τους όρθιους.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ παρακαλεί θερμά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου να προσέλθει όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο του Μάλεμε από τις 16.00 η ώρα που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Προπώληση εισιτηρίων θα υπάρξει για μία μόνο ημέρα, την Τρίτη (20/12), μεταξύ των ωρών 11.00 έως 16.00 από τα γραφεία της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

Τέλος η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Σκούρτη και Κώστα Τσικνίδη, στους οποίους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...