Πακέτο 20 εκατ. ευρώ για τα ελληνικά ΜΜΕ από την Κομισιόν

Κανένα σχόλιο

Η έγκριση δόθηκε μέσω του προσωρινού πλαισίου κρατικών ενισχύσεων, και έχει τη μορφή άμεσων επιχορηγήσεων, με κριτήρια ότι θα χρήματα πρέπει να δοθούν μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021, και κάθε εταιρεία να λάβει ποσά που δεν υπερβαίνουν τα 1,8 εκατ. ευρώ.

Ευρωπαϊκά κονδύλια 20 εκατομμυρίων ευρώ θα λάβει η ελληνική κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς η Επιτροπή ενέκρινε ελληνικό πρόγραμμα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη εφημερίδων, περιοδικών, παροχών υπηρεσιών περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και ραδιοφωνικών σταθμών που επλήγησαν από την επιδημία του κορονοϊού και από τα περιοριστικά μέτρα που έπρεπε να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης, όπως αναφέρει στην ενημέρωση της.

Η έγκριση δόθηκε μέσω του προσωρινού πλαισίου κρατικών ενισχύσεων, και έχει τη μορφή άμεσων επιχορηγήσεων. Η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι το ελληνικό σχήμα είναι σύμφωνο με τους όρους που καθορίζονται στο προσωρινό πλαίσιο, θέτοντας ως περιορισμούς ότι κάθε εταιρεία δεν μπορεί να λάβει πάνω από 1,8 εκατομμύρια ευρώ, και ότι η χρηματοδότηση της πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

"Sponsored links"

Το έγγραφο της απόφασης αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα.

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live