ΠΑΜΕ: Ένα σχόλιο για το κλείδωμα με λουκέτο των εξόδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιοτητα η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ αναφέρεται στην απόφαση της διοίκησης να σφραγίσει με λουκέτα τις πλάγιες εισόδους στο ΠΑΓΝΗ:

Μετά την εκτόξευση των θετικών κρουσμάτων σε προσωπικό και υγειονομικούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, η διοίκηση βρήκε τη λύση στη διασπορά: κλείδωσε με λουκέτα όλες τις πλάγιες εισόδους του νοσοκομείου για να μην μπαίνει μέσα ο ιός! Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ενοχοποιήσει για τη διασπορά τους συνοδούς των ασθενών που μπαίνουν «στα κλεφτά» στο νοσοκομείο, η διοίκηση αποφάσισε να περιορίσει ακόμα περισσότερο τις εισόδους του νοσοκομείου κλείνοντας τις πόρτες που προορίζονται για έξοδοι ασφαλείας σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή άλλων έκτακτων καταστάσεων, κίνηση επικίνδυνη για εργαζόμενους και ασθενείς στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του νησιού.
Ας ενημερώσει κάποιος τη διοίκηση ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν επισκέπτεται το νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας για αναψυχή, χωρίς να υπάρχει απόλυτη ανάγκη, πόσο μάλλον όταν είναι κοινό μυστικό ότι ζητείται από τους συγγενείς νοσηλευόμενων ασθενών να παραμείνουν στο νοσοκομείο σε 24ωρη βάση ως συνοδοί καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ελάχιστο σε σχέση με τον όγκο των ασθενών που νοσηλεύονται.
Καλά θα κάνει η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ να σταματήσει να μετακυλύει την ευθύνη που έχει για τη διασπορά του ιού στο νοσοκομείο, στους συνοδούς και να εφαρμόσει τα αιτήματα των μαχόμενων υγειονομικών εδώ και τώρα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις