Πανέμορφες φωτογραφίες από την προσπάθεια διάσωσης γύπα που βρέθηκε στο κέντρο του Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Αναστάτωση προκάλεσε στο Ρέθυμνο η παρουσία ενός άγριου πτηνού. Ο γύπας εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας σε ταράτσα κτιρίου στην παραλιακή της πόλης. Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το Δασαρχείο, καθώς φαινόταν τραυματισμένο.

Ο μηχανισμός για τη διάσωσή του κινητοποιήιηκε άμεσα και όταν αργότερα το όρνιο βρέθηκε σε φράχτη απέναντι από την πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη, εθελοντές της ομάδας Πολιτικής Προστασίας κατάφεραν να το πιάσουν.

Εκεί βρισκόταν και ο φωτογράφος Γιώργος Κατάκης που αποθανάτισε την προσπάθεια διάσωσής του.

"Sponsored links"

Το αρπακτικό πτηνό μεταφέρθηκε στο Δασαρχείο Ρεθύμνου.

Δείτε τις πολύ όμορφες φωτογραφίες του Γιώργου Κατάκη:

 

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live