Παναγιώτης Ραφαήλ: Στέκεται όρθιος και κάνει τα πρώτα του βήματα στο χιόνι!

Κανένα σχόλιο

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης Ραφαήλ είναι ένα παιδί που αγάπησε, στήριξε και τελικά έσωσε ολόκληρη η Ελλάδα. Όταν κανένας απ’ όσους έπρεπε δεν ήταν εκεί για να τον στηρίξει με τις ανάλογες θεραπείες και τα αντίστοιχα έξοδα, ο κόσμος έγινε μια γροθιά και έδωσε σε αυτό το παιδί την ευκαιρία που δικαιούταν για να πάρει τη ζωή του πίσω και να έχει την ελπίδα να ζήσει όπως κάθε παιδί της ηλικίας του.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ βγαίνει κάθε μέρα νικητής

Ο μικρός ήρωας βγήκε νικητής στην μεγάλη του μάχη για ζωή και η νέα ανάρτηση των γονιών του μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και πόσο τον βοήθησε η θεραπεία που κάποιοι έλεγαν πως δεν θα του προσφέρει τίποτε ως…πειραματική.

"Sponsored links"

Πλέον όλοι έχουμε την χαρά να τον βλέπουμε να στέκεται όρθιος και να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χιόνι πλάι στον μπαμπά του.

Απολαύστε τον:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live