18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Πανελλήνιες: «Σάρωσε» με 18.685 μόρια, δύο μήνες αφότου έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Δύο μήνες μετά τον θάνατο και των δύο του γονιών του, ο Δημήτρης κατάφερε να συγκεντρώσει 18.685 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μόλις πριν από δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον χαμό του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα, 56 ετών, και της Νικολίτσας Μούρτου, 51 ετών.

Οι γονείς του Δημήτρη -και οι δύο εκπαιδευτικοί- έφυγαν ξαφνικά στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου έδιναν δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι άφησε πίσω του, σύμφωνα με το npress.gr, τα τέσσερα παιδιά του: τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, και τους άλλους τρεις γιους τους που είναι ήδη φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε και βιώνει, κατάφερε να «σαρώσει» στις εξετάσεις, γράφοντας 18.685 μόρια!

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ