15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Πρωτιά με σούπερ βολή ο Φραντζεσκάκης

Ημερομηνία:

Πρωταθλητής Ελλάδος στη σφυροβολία ο Χρήστος Φραντζεσκάκης που έριξε καλύτερη βολή στα 77,95μ.

Εξαιρετικός για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που επικράτησε στη σφυροβολία με 77,95 μ. και συνέχισε τις σταθερές εμφανίσεις σε μεγάλες βολές, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φραντζεσκάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) έκανε την δεύτερη επίδοση της καριέρας του πίσω από το ατομικό του (78,15 μέτρα). Εκανε έναν ακόμη σταθερό αγώνα, αφού σημείωσε ακόμη 73,43 μ., άκυρη, 75,43 μ., 74,48 μ., 75,59 μ. και 77,89 μ. στην τελευταία του βολή.

«Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή βολή, ωστόσο αυτό που θέλω να βελτιώσω είναι η ικανότητα μου να πετυχαίνω μεγάλες επιδόσεις στις πρώτες βολές, προκειμένου να κυνηγάω την πρόκριση στους τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων. Δεν βιάζομαι να έρθουν οι μεγάλες βολές. Στο μυαλό μου για φέτος είναι τα 79,00 μ., το πανελλήνιο ρεκόρ είναι ένας στόχος, όμως, δεν βιάζομαι. Στο Όρεγκον θα επιδιώξω να κυνηγήσω βολές που θα με βάλουν στον τελικό. Εκεί πιστεύω πως θα χρειαστώ προσπάθειες πάνω από τα 78,00 μ. για να μπω στην 8αδα» ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (ΟΣΦΠ), που ήταν δεύτερος με 73,44 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 71,54 μέτρα. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη πέτυχε άλλη μία φορά στη διάρκεια του αγώνα ατομικό ρεκόρ, με 71,39 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 72,30 μέτρα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ