Παπά – Ανδρέας Κεφαλογιάννης: “Θέλουμε να σταματήσει το κακό εδώ, να μην δοθεί συνέχεια”

Κανένα σχόλιο

Ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης, μια προσωπικότητα απολύτως σεβαστή στην τοπική κοινωνία των Ανωγείων και οποίος γνωρίζει καλά τις δύο οικογένειες, με δηλώσεις του στο newsbomb είπε:

«Ήταν η κακιά ώρα. Είχαν κάποιες διαφορές από παλιά οι δύο οικογένειες αλλά τα είχαν βρει. Τα σπίτια τους είναι 20 μέτρα απόσταση, στην ίδια γειτονιά ζούσαν.

Καθόντουσαν στο καφενείο και συζητούσαν. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ξεκίνησε ο καυγάς. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι και πώς έγινε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλο το χωριό θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις δύο οικογένειες. Θέλουμε να σταματήσει το κακό εδώ, να μην δοθεί συνέχεια», αναφέρει ο ιερέας των Ανωγείων.

"Sponsored links"

«Είναι ώρα για περισυλλογή, ηρεμία και προσευχή. Θα είμαστε δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων», καταλήγει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live