14.8 C
Chania
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026

Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε έργο μου, ανέβασε 56 παραστάσεις και έγινε καπνός»

Ημερομηνία:

Ένα σχετικά πρόσφατο γεγονός που, όπως υποστήριξε, συνέβη σκηνοθέτη και παραγωγό που τυγχάνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Δήμητρα Παπαδήμα.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδήμα, ο άνθρωπος αυτός προσέγγισε την ίδια και την οικογένειά της και της ζήτησε ένα έργο το οποίο, καλή τη πίστη, του το έδωσαν. Έκτοτε, όπως κατήγγειλε η ηθοποιός-συγγραφέας, εξαφανίστηκε κάνοντας παράλληλα 56 «πιάτσες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προφανώς για τις πολυπληθείς παραστάσεις που τελικά ανέβασε με το έργο της ο συγκεκριμένος κύριος.

«Από τότε τον ψάχνουμε. Δεν πήραμε δραχμή. Εγώ τον ονόμασα αστερίσκο της αριστεράς. Απευθυνθήκαμε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Έγραψα και στον Τσίπρα και δεν πήρα απάντηση. Και ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι ΝΔ. Ζήτησα τη συμπαράσταση του πρωταγωνιστή, του τριπλοθεσίτη πρωταγωνιστή που κάνει μέχρι και διαφημίσεις πολυκαταστημάτων και σούπερ μάρκετ αλλά θα παίξει και στο Εθνικό και όχι απλά με έβρισε… Τι να σας πω!», είπε φανερά εκνευρισμένη η Δήμητρα.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου Γεωργίου Μυλωνάκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου Γεωργίου Μυλωνάκη για την 25η Μαρτίου: Έκκληση για ενότητα, αλληλεγγύη και διαφύλαξη των αξιών της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Επιμελητήριο Χανίων: Το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς κινδυνεύει να χάσει τον αναπτυξιακό του ρόλο

Το Επιμελητήριο Χανίων αντιδρά στην απόφαση της Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. να παραχωρήσει το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς για δομή μεταναστών. Ζητά δέσμευση για προσωρινό χαρακτήρα και χρηματοδότηση της μελέτης του Πολυτεχνείου Κρήτης.