25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Παπαδημούλης: «Κέρδισαν και οι δύο αλλά περισσότερο ο… Παύλος Κασσελάκης» – Γέλια στο πλατό με το λάθος (;) του Ευρωβουλευτή

Ημερομηνία:

Ένα λάθος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσε γέλια στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εν τη ρύμη του λόγου μπέρδεψε το μικρό όνομα του θριαμβευτή των εσωκομματικών εκλογών Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο και αποκάλεσε… Παύλο.

«Τις τελευταίες ημέρες φαινόταν μια πόλωση μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και φαίνεται ότι από αυτούς που ήρθαν και ψήφισαν και ξεπέρασαν κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις κέρδισαν και οι δύο αλλά περισσότερο ο…. Παύλος ο Κασσελάκης» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Στέφανος Κασσελάκης» τον διόρθωσαν αρχικά οι παρουσιαστές, με τον Δημήτρη Οικονόμου να λέει ωστόσο στη συνέχεια: «Καλά το είπατε, Παύλος Κασσελάκης, το είπατε πολύ ωραία, συγγνώμη για τη διόρθωση», αναφερόμενος έτσι εμμέσως στη δημόσια στήριξη του Παύλου Πολάκη στον νικητή του πρώτου γύρου.

«Να γίνει ντιμπέιτ»

«Είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και πιστεύω ότι και οι δύο οφείλουν να δεχτούν, διότι θα βοηθήσει την ενότητα και την προοπτική του χώρου» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχετικά με το προβάδισμα που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε πως αυτό «δίνει έναν πόντο στον κ. Κασσελάκη, αλλά θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο δεύτερος γύρος είναι τελειωμένος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «στήριξα και θα ξαναστηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Η διαφορά είναι λιγότερη από 9 μονάδες. Υπάρχει ένα ποσοστό 20% που συγκέντρωσαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι που τέθηκαν εκτός, υπάρχει και μια δεξαμενή μελών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαν να ψηφίσουν».

topontiki.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή για το τραγικό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας...

Νέο αίτημα Μαλανδράκη για δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο λιμάνι Κολυμπαρίου

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, επανέρχεται με νεότερο...

Γνωριμία με τον Κρητικό Λαβύρινθο

Προβολή και συζήτηση αφιερωμένη στον κρητικό Λαβύρινθο, μυθολογικό και...