13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση εις βάρος του πρύτανη

Ημερομηνία:

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσε η επίθεση σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας Δημήτρη Μπουραντώνη από ομάδα προσώπων του αντιεξουσιαστικού χώρου που εισέβαλαν στο γραφείο του.

Οι κουκουλοφόροι δράστες της επίθεσης είχαν αποτρόπαια συμπεριφορά απέναντι στον πρύτανη τον οποίο φωτογράφησαν έχοντας κρεμάσει στο λαιμό του ταμπέλα που έγραφε “αλληλεγγύη στις καταλήψεις”.

Η σοκαριστική φωτογραφία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες του χώρου των δραστών και αργότερα σε δεκάδες ΜΜΕ.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια και στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως παράνομη βία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ