Παρέμβαση Πολάκη στις αναρτήσεις Λύτρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ – “Επιστημονική υστερία” να εμβολιασθούν οριζόντια όλες οι ηλικίες

Κανένα σχόλιο

Παρέμβαση στην ανάρτηση του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα που παρουσίαζε τα συμπεράσματα της έκθεσης για τον κορωνοϊό έκανε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων κ. Πολάκης.

Ο καθηγητής τονίζει ότι ένα από τα κύρια συμπεράσματα της έκθεσης είναι ότι η επίδραση του εμβολιασμού στη θνητότητα των ασθενών και διαπιστώθηκε ότι είναι τρομερά αποτελεσματικό στο να προλαμβάνει τη βαριά νόσο και το θάνατο. 

Πάντως, όπως τόνισε, “εάν κάποιος έχει την ατυχία ΗΔΗ να νοσεί βαριά παρά τον εμβολιασμό, είναι η ποιότητα της περίθαλψης που καθορίζει τις πιθανότητες που έχει για να ζήσει. Εκεί δε παίζει περαιτέρω ρόλο ο εμβολιασμός, όπως είναι λογικό και προφανές.”

"Sponsored links"

Στο σημείο αυτό έκανε παρέμβαση ο κ. Πολάκης τονίζοντας ότι:

“Γιατί του έτυχε αυτή η ατυχία;; Αφού το εμβόλιο είναι «τρομερά αποτελεσματικό να προφυλάσσει από τη βαρειά νόσο»!!! Δεν έτυχε,ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ!!!”

Στο συγκεκριμένο σχόλιο ο καθηγητής απάντησε με ανάρτηση σχεδιαγράμματος το οποίο αποτυπώνει ότι όσοι εμβολιάζονται έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να νοσήσουν βαριά άρα και να πεθάνουν:

Κε υπουργέ ετοιμαζόμουν μόλις να ανεβάσω αυτό το σχεδιάγραμμα σε απάντηση κάποιων σχολίων που διάβασα τριγύρω, γιατί φαίνεται κάποιοι μπερδεύτηκαν, και ίσως έτσι το κατανοήσουν. Μιας όμως και μου κάνατε την τιμή, το ανεβάζω για σας. Εσείς σίγουρα το κατανοείτε.

Ο κ. Πολάκης όμως δεν πτοήθηκε και απάντησε:

“Εγώ κατανοώ τα πάντα.Εσυ ελπίζω να έχεις κατανοήσει πως μετά από 33.111 νεκρούς σε αυτή τη χώρα το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ λάθος ήταν πως δεν χρησιμοποιήθηκαν μαζικά τα μονοκλωνικά στους ευπαθείς και πως δεν είχαμε ΜΕΘ!!

Επίσης κατανοείς πιστεύω πως με 7 νεκρούς στις ηλικίες 1-18 και 219 νεκρούς στις ηλικίες 18-40 στο σύνολο των 33.111 μέχρι σήμερα,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ η μαζική «επιστημονική» υστερία να εμβολιασθούν οριζόντια αυτές ηλικίες!!!”

Και συνέχισε:

"Sponsored links"

“…ΜΕΘ ήταν η λυση ,όπως φωνάζω από το Νοέμβριο του 2020 για να μην θρηνήσουμε 33.111 νεκρούς και να γίνουμε πρώτη χώρα σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού στη Δυτική Ευρώπη .”

Για να καταλήξει:

“Τελος νομίζω να κατανοείς πια πως αυτό που είχα πει από την αρχή (εμβολιασμός των άνω 60-65 και οι ευπαθείς από τις υπόλοιπες ηλικίες ) σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τη χρήση των θεραπειών ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ γιατί οι μεταλλάξεις εκμηδενίσαν το όφελος του εμβολιασμού ,μαζί με την ύπαρξη”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live