Παραίτηση Πατσούκα από ΕΡΤ- Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ηγετικά στελέχη της κρατικής τηλεόρασης

Κανένα σχόλιο

Την παραίτηση του φέρεται να έχει υποβάλει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα, Αχιλλέας Πατσούκας, ο οποίος κατά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αλλά και πολύ πριν από αυτή, ήταν στην Αθήνα με την κρατική τηλεόραση να τον παρουσιάζει λες και βρισκόταν στη ρωσική πρωτεύουσα.

Στο μεταξύ για σοβαρές παραβιάσεις της δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι υπόλογα κατά την ΕΣΗΕΑ επιτελικά στελέχη της ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κινήθηκε αυτεπάγγελτα και έχει συγκροτήσει φάκελο με σοβαρές παραβιάσεις. Πειθαρχικά ελεγκτέοι φέρεται να είναι οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Ζούλας, πρόεδρος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, Φώτης Καναράκης, γενικός διευθυντής Ειδήσεων Ενημερωσης, ΓιάννηςΤρουπής, διευθυντής Ειδήσεων και Άννα Παπασωτηριου, υπεύθυνη τμήματος εξωτερικών ειδήσεων, θεωρητικά άμεση προϊστάμενη του Πατσούκα. Να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την κρατική τηλεόραση.

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live