15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παραίτηση “βόμβα” του Μανώλη Αλιφιεράκη από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων

Ημερομηνία:

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων υπέβαλε σήμερα το απόγευμα με μια λιτή και αιχμηρή ανακοίνωση ο γνωστός Χανιώτης γιατρός Μανώλης Αλιφιεράκης. Οι λόγοι της παραίτησης είναι αρκούντως πολιτικοί αφού αναφέρεται σε αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η αδυναμία το τοπικό κομματικό όργανο να λειτουργεί ανεξάρτητα από τα πολιτικά γραφεία.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αλιφιεράκης αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση όπως είπε στο zarpa.gr ήταν ότι το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο  «δεν μας ελάμβανε καθόλου υπόψη, παρόλο που εμείς είμαστε σε πάρα πολλές περιπτώσεις αναγκασμένοι να απολογούμαστε στους συντοπίτες μας, για μια κυβερνητική πολιτική με την οποία δεν συμφωνούσαμε. Αλλά είπαμε προεκλογικά και άλλα κάνουμε σήμερα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλιφιεράκης.

Επίσης ένας από τους λόγους της παραίτησης είναι και το  ότι η επιθυμία και οι προσπάθειες του μέχρι πρότινος προέδρου της ΝΟΔΕ ήταν το τοπικά κομματικό όργανο να λειτουργεί ανεξάρτητα από τα πολιτικά γραφεία κάτι που αποδείχθηκε πως ήταν δύσκολο να συμβεί τελικά καθώς οι διάφορες παρεμβάσεις δεν ήταν και λίγες.

Το πλήρες κείμενο της παραίτησης του κ. Μανώλη Αλιφιεράκη από της θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων έχει ως έξης:

«Σήμερα υπέβαλλα την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου της νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.

Ευχαριστώ όσους συνεργάσθηκαν ειλικρινά μαζί μου  υπολογίζοντας  την προσφορά   και τη θέση μου , -οι ίδιοι το γνωρίζουν- και εύχομαι μελλοντική συνεργασία υπό άλλες συνθήκες για το καλό της παράταξης και της πατρίδος μας.»

Πηγή: zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ