Παραδοσιακά προϊόντα αναζητά στην Κρήτη Γερμανική εταιρία

Κανένα σχόλιο

Η συγκεκριμένη αλυσίδα προτιμά την αγορά προϊόντων κατευθείαν από τον Έλληνα παραγωγό

Ενδιαφέρον για την εισαγωγή παραδοσιακών προϊόντων έχει εκφράσει μεγάλη Γερμανική αλυσίδα τροφίμων σύμφωνα με το Επιμελητήριο Ηρακλείου που ενημερώνει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η πληροφόρηση προέρχεται από το Γραφείο Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) της Ελλάδος στο Μόναχο, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχει καλλιεργήσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με τα αντίστοιχα Γραφεία ΟΕΥ της Ελλάδος στο εξωτερικό, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Ηρακλείου.

"Sponsored links"

Η συγκεκριμένη αλυσίδα προτιμά την αγορά προϊόντων κατευθείαν από τον Έλληνα παραγωγό / εξαγωγέα (για μείωση του κόστους του ενδιάμεσου εισαγωγέα), τα οποία πουλά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και οργανώνει διαφημιστικές δράσεις για την προώθηση ελληνικών προϊόντων τέσσερις φορές το χρόνο.
Η εταιρεία ενδιαφέρεται να εισάγει νέα ελληνικά προϊόντα στο ράφι, εφόσον συμφωνηθεί η ζητούμενη τιμή και ποιότητα. Έχει τη δυνατότητα να εισάγει άμεσα νέους κωδικούς στην παλέτα των προϊόντων της, στην αρχή με την επωνυμία του προϊόντος και εφόσον αυτό παρουσιάσει καλές πωλήσεις, τότε με ιδιωτική ετικέτα.
Οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου ( Υπεύθυνη κα Αφροδίτη Γοραντωνάκη τηλ: 2810 247020 e- mail: gorantonaki@ebeh.gr ) ώστε στη συνέχεια τα στοιχεία τους ν’ αποσταλούν στο Γραφείο ΟΕΥ στο Μόναχο και να έρθουν σ’ επαφή με τον αρμόδιο υπάλληλο αγορών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live