Παραδοσιακά τραγούδια των Αλησμόνητων Πατρίδων

Κανένα σχόλιο

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 21:15

Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ, ώρα : 19.15

Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης»

"Sponsored links"

Το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης» ιδρύθηκε το 2004 με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, με σκοπό την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας του τόπου μας.

Η επωνυμία του ωδείου, στον μουσικοπαιδαγωγό Ιωάννη Μανιουδάκη (1904-1998), ως ελάχιστο φόρο τιμής για την διδακτική, συνθετική και συγγραφική του προσφορά .

Η χορωδία και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής δημιουργήθηκε μέσα στα πλαίσια των διδακτικών αναγκών του ωδείου, με τη διδασκαλία και διεύθυνση του καλλιτεχνικού του διευθυντή Ιωάννη Καστρινάκη.

Έχει ως σκοπό να διατηρήσει να διασώσει και να διαδώσει την παραδοσιακή μουσική του τόπου μας.

Έχει παρουσιαστεί σε δεκάδες συναυλίες με συμμετοχές σε τρία διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής εντός και εκτός Ελλάδας.

Έχει λάβει μέρος στο διπλό ψηφιακό δίσκο που έκδωσε η Ι. Μ. της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων με τίτλο «Τον Κύριον Υμνείτε» Αγιοτριαδίτικες Υμνωδίες.

Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ | Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης»

Είσοδος : ΕΛΕΥΘΕΡΗ

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live