Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Μπαλάσκας – Κάνει λόγο για “επανειλημμένες προσωπικές επιθέσεις και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης”

Κανένα σχόλιο

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του ΠΟΑΣΥ ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δηλώνω απηυδισμένος, απογοητευμένος και δυστυχώς συνδικαλιστικά έκπληκτος από τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης του κυρίου Γερακαράκου. Επιθυμώ δε να γνωρίζετε πως αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου για τη συνδικαλιστική του ύπαρξη στην Προεδρία της ΠΟΑΣΥ όπως και άλλοι πολλοί μετανιωμένοι και αυτοί βεβαίως» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Κάνει λόγο για «επανειλημμένες προσωπικές επιθέσεις και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ» που είχαν ως αποτέλεσμα, όπως γράφει, να κινδυνεύει η ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του.

"Sponsored links"

«Ακραίες ομάδες, για μια ακόμα φορά, επιτέθηκαν στο σπίτι που διαμένουν τα παιδιά μου δημιουργώντας τους αναίτια τρόμο και ταραχή» σημειώνει αναφορικά με την παρέμβαση με μπογιές στο σπίτι του και αναφέρει πως «αποφάσισα σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Αδυνατώ πια να συμμετέχω σε συνδικαλιστικό όργανο στο οποία προεδρεύει ο κύριος αυτός και η κλειστή του ομάδα και προπαντός με τον τρόπο που το κάνουν».

«Επιλέγω και επανακάμπτω πλήρως στα καθήκοντα μου στην άμεση δράση δίπλα στον συνάδελφο αρνούμενος πια τις απαλλαγές από την εργασία. Θα δώσω και τη ρανίδα μου για να ηττηθεί και να συντριφτεί η γνωστή παρέα κάτω από το βάρος της συνδικαλιστικής ανικανότητας τους και το στίγμα των παράνομων διώξεων που θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κίνημα αποβάλλοντας με παράνομες φασιστικές και ακραίες συνοπτικές διαδικασίες σε όποιους δεν τους είναι αρεστοί η αισθάνονται πως είναι αρκετά δυνατοί να τους πολεμήσουν» γράφει ακόμη, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε συναδέλφους του.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live