“Παραιτήθηκε” η Ευαγγελία Σχοιναράκη από την προεδρία της ΔΕΠΑΝΑΛ

Κανένα σχόλιο

Την παραίτησή της από την προεδρία της ΔΕΠΑΝΑΛ έθεσε υπόψη του Δημάρχου Ηρακλείου η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗράκλειΟΝ Αξίζει», Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Η κα. Σχοιναράκη, έδωσε στη δημοσιότητα νέα επιστολή της προς τον Βασίλη Λαμπρινό, στην οποία αναφέρει ότι η κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Επιχείρηση, την οποία του έχει μεταφέρει – θα αποτελούσε έναυσμα εξελίξεων. Ωστόσο, σημειώνει “Προφανώς οι επιλογές είναι διαφορετικές και το σέβομαι απόλυτα αφού εσείς έχετε την ευθύνη της συνολικής λειτουργίας του δήμου”.

Η επιστολή:

"Sponsored links"

Κύριε Δήμαρχε,

Έχουν παρέλθει 15 ημέρες από την ημέρα που σας κοινοποίησα εμπιστευτική επιστολή με την οποία σας εξέθεσα την κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Επιχείρηση, την προεδρία της οποίας μου εμπιστευθήκατε και η οποία αποτελεί τροχοπέδη στην εύρυθμη και διάφανη λειτουργία της, αλλά και στη δική μου παρουσία.

Περίμενα πως η κοινοποίησή της, σε σας, θα αποτελούσε το έναυσμα για μια σειρά εξελίξεων… Προφανώς οι επιλογές είναι διαφορετικές και το σέβομαι απόλυτα αφού εσείς έχετε την ευθύνη της συνολικής λειτουργίας του δήμου.

Για το λόγο αυτό σας καλώ να θεωρήσετε δεδομένη τη δεύτερη επιλογή που σας αναφέρω στην επιστολή μου: «να την εκλάβετε ως παραίτηση από τη θέση της προέδρου αφού δεν υπάρχει πλέον κοινός στόχος και σκοπός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρω. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Με εκτίμηση, Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη

Υ.Γ. Επειδή η πορεία μας και η λειτουργία μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη, σας καλώ να δώσετε στη δημοσιότητα την επιστολή με ημερομηνία 16-06-2021, ώστε οι δημότες να έχουν πλήρη εικόνα για τους λόγους της παραίτησης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου – Ευχαριστεί την Β. Σχοιναράκη για τη συνεργασία

“Η κα Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη υπέβαλε σήμερα οριστικά την παραίτηση της από την προεδρία της ΔΕΠΑΝΑΛ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκανε αποδεκτή την παραίτηση και ευχαριστεί την κα Σχοιναράκη για την συνεργασία που είχαν και την μέχρι σήμερα προσφορά της στην ΔΕΠΑΝΑΛ”.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live