Παραιτήθηκε ο Μ. Συντυχάκης από επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρητης για την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής δουλειάς του ΚΚΕ

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της απόφασης του Κόμματος για την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής δουλειάς, ο Μανώλης Συντυχάκης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής Ηρακλείου, παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου με το παρακάτω κείμενο που υπέβαλε στον περιφερειάρχη Κρήτης :

«Σήμερα, 5/9/2022, εγώ, ο ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΔΑΝΙΗΛ εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, παραιτούμαι από μέλος του Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης, λόγω αυξημένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων την παρούσα περίοδο.».

Καθήκοντα περιφερειακού συμβούλου θα αναλάβει η Χουστουλάκη Γενοβέφα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

"Sponsored links"

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης θα είναι ο Μαρινάκης Αλέκος, περιφερειακός σύμβουλος Χανίων, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Οι εκλεγμένοι κομμουνιστές, ανεξάρτητα από τη θέση ευθύνης,  συνεχίζουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live