Παραιτηθείτε τώρα όλοι!!!

Κανένα σχόλιο

Στις 26/10/2012 το ΕΠΑΜ έστειλε μια ανοικτή επιστολή – πρόσκληση προς όλα τα δημοκρατικά «αντιμνημονιακά» κόμματα και τους βουλευτές και ζήτησε να παραιτηθούν από το Κοινοβούλιο που έχει μετατραπεί σε όργανο επικύρωσης των εντολών των ξένων επικυρίαρχων σε βάρος του Ελληνικού λαού και της ίδιας της χώρας.Τους κάλεσε να πάψουν να νομιμοποιούν με τη παραμονή τους εκεί το καθεστώς του δωσιλογισμού, προκειμένου να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις για την ανατροπή του.
Καμία απάντηση…

Ο λόγος;;;;
Ότι δεν θα βγει τίποτα με αυτόν τον τρόπο και το μόνο που θα κατάφερναν, θα ήταν να χάσουν τις βουλευτικές τους καρέκλες (!!!) και θα τις έπαιρναν οι ”μνημονιακοί”.

Τώρα που το σκέφτεται να το κάνει η Χρυσή Αυγή, φυσικά για τους δικούς της λόγους και όχι για τον λαό που εξαθλιώνεται και την πατρίδα μας που την ξεπουλάνε, όλοι φοβούνται ότι θα επέλθει πολιτική αναταραχή…!!!!

"Sponsored links"

Μα αυτός δεν ήταν ο δικός σας στόχος;
Να μην ψηφιστούν άλλα μέτρα και αν το έκαναν να τους ρίχνατε; Αλλά εσείς όχι, εσείς παραμένετε εκεί μέσα να τους νομιμοποίητε!!!!!!

Αλλά κι εσείς Χρυσαύγουλα, τώρα σας έπιασε ο καημός για την πατρίδα και τον λαό.
Τώρα που σας πήραν χαμπάρι τι κουμάσια είστε και έπεσαν τα νούμερά σας στις δημοσκοπίσεις.

Ανόητοι δήθεν αντιμνημονιακοί, που ξεπουλήσατε τα όνειρα των Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο, που ξεπουλήσατε τα εθνικά μας σύμβολα και την σημαία μας στους φασίστες, κανονίστε με τις πράξεις σας και με την στάση σας να στρέψετε ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό λαό προς τον φασισμό.

Δήθεν επαναστάτες που θέλετε και την ανατροπή….
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!!!!

Αποστόλης Κολοκοτρώνης,

μέλος του ΕΠΑΜ Ηρακλείου.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live