Παραμένουν υπό κατάληψη τρία σχολεία στο ν. Λασιθίου, έληξε μόνο στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Κανένα σχόλιο

Και σήμερα παραμένουν κλειστά, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, τα τρία από τα τέσσερα συνολικά σχολεία του νομού Λασιθίου που τελούν από τη Δευτέρα υπό κατάληψη.

Συγκεκριμένα, σήμερα κλειστά είναι το ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, το ΓΕΛ Σητείας και το ΕΠΑΛ Σητείας, ενώ η κατάληψη έλαβε τέλος στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας.

Σημειώνεται ότι και σε αυτή όπως και όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, ενεργοποιείται η πλατφόρμα του Webex για διενέργεια των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης, προκειμένου να μην χαθούν ώρες μαθημάτων – με δικαίωμα για να κάνουν μάθημα να είναι όσοι τάσσονται κατά της τέλεσης της κατάληψης, με αυτούς που ψηφίζουν υπέρ της κατάληψης να παίρνουν απουσία και να μην δύνανται να παρακολουθήσουν το μάθημα.

"Sponsored links"

anatolh.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live