25.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Παρανάλωμα πυρός δύο ακομα αυτοκίνητα σε Κατσαμπά και Κουνουπιδιανά

Ημερομηνία:

Νέο επεισόδιο με πυρκαγιές σε Ι.Χ αυτοκίνητα έρχεται να προβληματίσει τις αρχές των Χανίων.Συγκεκριμένα αργά τη νύχτα της Πέμπτης, αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά στα δύο οχήματα εκδηλώθηκε με διαφορά πέντε λεπτών του ενός από το άλλο.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Κουνουπιδιανών στο Ακρωτήρι. Η φωτιά στο αυτοκίνητο ξέσπασε στις 3:40 τη νύχτα προκαλώντας στο όχημα ζημιές περίπου 8.000 ευρώ.

Στο σημείο για την κατάσβεση έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Χανίων με τρεις πυροσβέστες.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στις 3:45 στην περιοχή του Κατσαμπά. Η φωτιά προκάλεσε στο αυτοκίνητο ζημιές ύψους 5.000 ευρώ. Στο σημείο για την κατάσβεση έσπευσε ένα όχημα της Π.Υ. με δύο πυροσβέστες.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στα αυτοκίνητα διερευνώνται

zarpa.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...