Παρασκευή και διάθεση χειροποίητων ζυμαρικών: Από τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στην παρασκευή και συσκευασία χειροποίητων ζυμαρικών και συγκεκριμένα χυλοπιτών προχώρησαν οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, με στόχο την πώληση των προϊόντων προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.Τις πρώτες ύλες για την παρασκευή των ζυμαρικών προσέφεραν οι “ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ” και  η οικογενειακή επιχείρηση παραδοσιακών προϊόντων  “Κρητική Γη” του Εμμανουήλ Σωματάκη και της Φιλίας Μαρεντάκη.

Ο Δήμος Χανίων καλεί το κοινό να αγοράσει τα εν λόγω προϊόντα, τα οποία θα πωλούνται από τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Φουαγιέ του Δημοτικού Καταστήματος από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Τα έσοδα, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων, που προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείου σε οικογένειες με οικονομική δυσχέρεια.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live