Παρατείνεται η αργία αύριο σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Την παράταση της αργίας αύριο Τετάρτη για Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρ. Στυλιανίδης.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών από την Αττική Οδό, ανέφερε πως στη διάρκεια της νύχτας απεγκλωβίστηκαν 3.500 άνθρωποι από 1.800 αυτοκίνητα, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται για τον απεγκλωβισμό των υπολοίπων, 1.200 αυτοκινήτων που παραμένουν εκεί περισσότερο από 24ωρες.

Ο υπουργός ισχυρίστηκε προκλητικά πως δεν είναι η ώρα να αποδοθούν ευθύνες, ενώ παρά το «ναυάγιο» του αστικού κράτους κατέφυγε σε πανηγυρισμούς, επειδή δεν υπήρξαν τραυματισμοί των εγκλωβισμένων.

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live