Παραχωρείται στο Δήμο Χανίων το Φρούριο Ιτζεδίν

Κανένα σχόλιο

Καλά νέα σε σχέση με το φρούριο Ιτζεδίν.

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, το φρούριο Ιτζεδίν παραχωρείται στο Δήμο Χανίων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

"Sponsored links"

“Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί προς έγκριση η παραχώρηση του μνημείου στο Δήμο Χανίων”

Ενώ όπως είπε λίγο αργότερα, “προχωρά και η σύναψη μιας προγραμματικής σύμβασης για την αποκατάσταση και επανάχρηση του συγκεκριμένου μνημείου. Στην προγραμματική αυτή θα συμμετέχουν, πέραν από τον Δήμο Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και το Πολυτεχνείο Κρήτης”.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live