Παρουσίαση δουλειάς σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Κυδωνία

Κανένα σχόλιο

Τo Σάββατο 20 καθώς και την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 9.30 μμ θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ, Υψηλαντών 12, η παρουσίαση της δουλειάς των σπουδαστών του πρώτου, δεύτερου και τρίτου έτους της Δραματικής Σχολής που λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στα Χανιά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα επιτρέπεται μέχρι και την ώρα έναρξης της παρουσίασης.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

"Sponsored links"

Σάββατο 20 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.

Α΄ έτος σπουδών: Κοινός Λόγος της Έλλης Παπαδημητρίου και Δημοτική και Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση. Διδασκαλία Μιχάλης Βιρβιδάκης

Τετάρτη 24 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Ουίλιαμ Σαίξπηρ.  Διδασκαλία Μιχάλης Βιρβιδάκης. Σκηνές και μονόλογοι από τα έργα:  Άμλετ, Όπως αγαπάτε, Χειμωνιάτικο παραμύθι, Ρωμαίος και Ιουλιέττα, Ριχάρδος Γ΄, Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, Ιούλιος Καίσαρας, Το ημέρωμα της στρίγγλας, Ο έμπορος της Βενετιάς, Μάκβεθ, Οι εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ, Οι δύο άρχοντες της Βερόνας.

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live