Παρουσίαση των πρακτικών: Ο παροιμιακός και γνωμικός λόγος στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ο Δήμος Ανωγείων και το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας διοργανωνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Παροιμιακός και Γνωμικός Λόγος στην Κρήτη» (Πρακτικά Συνεδρίου, Ανώγεια 28-29-30 Σεπτεμβρίου 2012).

Η παρουσίαση του τόμου θα γίνει στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης,  αύριο Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013, στις 6:00 μ.μ..

Ο τόμος  με τα Πρακτικά του Συνεδρίου «ο παροιμιακός και γνωμικός λόγος στην Κρήτη», το οποίο πραγματοποιήθηκε στ’ Ανώγεια στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012 (με την συνδιοργάνωση του Κέντρου Κρητικής Λογοτεχνίας και του Δήμου Ανωγείων ),  σελίδες 576 ,  τυπώθηκε στο τυπογραφείο Τυποκρέτα – Καζανάκης, με σελιδοποίηση και τυπογραφική φροντίδα του Κωστή Ψυχογυιού και χορηγία της ΚΑΡΑΤΖΗ  ΑΕ.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live