Παρουσία Πολάκη, Βαγιωνάκη και Μπαλωμενάκη η ημέρα μνήμης για την Εθνική Αντίσταση στα Παλαιά Ρούματα

Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 22 Νοέμβρη έγινε στα Παλαιά Ρούματα η καθιερωμένη ημέρα μνήμης για την Εθνική Αντίσταση που οργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιών Ρουμάτων.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και παρευρέθηκαν οι βουλευτές Χανίων Βαγιωνάκη Βάλια και Μπαλωμενάκης Αντώνης. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Γιάννης. Τον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εκπροσώπησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανδρέας Παπανδρέου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός κ. Μαυρογένης Γιώργος.

Στη συνέχεια με την παρουσία των βουλευτών έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα «Στρατηγικός Σχεδιασμός Πολιτιστικής, Πολιτικής και Βιώσιμης Ανάπτυξης Επαρχίας Κισσάμου». Την ενημέρωση πραγματοποίησαν οι καθηγητές του Ε.Μ.Π. που εκπόνησαν τη μελέτη και εκπρόσωποι της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live