16.8 C
Chania
Thursday, February 5, 2026

Παρουσία του Αμερικάνου Υπουργού Εξωτερικών Πομπέο η υπογραφή του East Med στην Κρήτη;

Ημερομηνία:

Παρουσία του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου η επόμενη τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στο τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου στην Κρήτη δήλωσε  ο ΥΠΕΞ της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε παρέμβασή του στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» της ΕΡΤ (46:35), με φιλοξενούμενο τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Στην τριμερή της Κρήτης αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές για κατασκευή του αγωγού East Med που θα μεταφέρει τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου, Κύπρου-Ισραήλ, στην Ελλάδα μέσω Κρήτης και από εκεί στην Ιταλία.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαλύψεις Έπστιν: «Υπό τον έλεγχο του Ισραήλ ο Τραμπ» – «Πράκτορας της Μοσάντ ο Επστίν».

Καθώς έρχονται στο φως φρικιαστικές λεπτομέρειες από όσα συνέβαιναν...

Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του πρόεδρου τησ ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλου – Έρευνα για υπεξαίρεση

Στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, προχώρησε...

Σέβη Βολουδάκη στη Βουλή: Νόμιμη μετανάστευση με κανόνες, έλεγχο και διαφάνεια

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κα Σέβη Βολουδάκη, κατά...

ΕΛΜΕ Χανίων: Κλιμάκωση κινητοποιήσεων για την αξιολόγηση, το στεγαστικό και τα εργασιακά δικαιώματα

Σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας και δικαστικών διεκδικήσεων, η...