Παρουσιάζεται στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων το βιβλίο «Το ’21… αλλιώς»

Κανένα σχόλιο

Το 2ο Γυμνάσιο Χανίων οργανώνει την Τετάρτη 26/10/2022 και ώρα 18.00 στον χώρο του σχολείου, την παρουσίαση του βιβλίου «Το ’21… αλλιώς» που εκπονήθηκε από το Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου και πραγματεύεται έναν διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο προσέγγισης της ιστορίας.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει η κ. Ειρήνη Ρενιέρη, Ιστορικός, καθηγήτρια του Πειραματικού Γυμνασίου Ρεθύμνου και μία εκ των τριών επιμελητριών του βιβλίου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live