Παρουσιάζεται την Τετάρτη το αγροτικό portal του Δήμου Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισσάμου η παρουσίαση του Αγροτικού PORTAL του Δήμου Κισσάμου (agro.kissamos.gr).

Δίνοντας προτεραιότητα στην ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη των δημοτών μας που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί κύριο μοχλό ανάπτυξης της περιοχής, ο Δήμος Κισσάμου εδώ και ένα χρόνο έθεσε σε λειτουργία, πιλοτικά στην αρχή και πλέον πλήρως ενημερωμένο και επικαιροποιημένο το πρώτο Αγροτικό Portal στην Ελλάδα.

Κατά την παρουσίαση θα αναλυθούν όλες οι δυνατότητες της καινοτόμου αυτής πύλης δεδομένων και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν, οι οποίες αφορούν σε όλες τις καλλιέργειες της περιοχής μας και κατηγοριοποιούνται σε θέματα ορθών γεωργικών πρακτικών, εχθρών-ασθενειών και σχετικών επεμβάσεων, εγκεκριμένων φυτοφαρμάκων, εφαρμογών άρδευσης, γεωργικών ειδοποιήσεων, προστασίας περιβάλλοντος καθώς και σε θέματα κτηνοτροφίας και αλιείας.

"Sponsored links"

Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους για την πλήρη κατανόηση των δυνατοτήτων της βάσης δεδομένων και την αξιοποίηση αυτής ώστε να αποτελέσει ένα εργαλείο για τους δραστηριοποιούμενους δημότες μας στον πρωτογενή τομέα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live